За нас|За контакти|Новини|Електронен магазин|Каталози
НачалоНовини2018 година и GERDA - Голяма Коледна новина
2020-03-20

Уважаеми клиенти, поради липсата на струпвания на хора   в нашите търговски обекти ви информираме,   че възстановяваме продажбите за  клиенти на дребно и едро от 23.03.2020 Понеделник в нашият търговски обект  на ул. "Св. Св. Кирил и Методии" 40 през работното време на обекта.   Продажбите в централел склад   на едро и дребно     ще се извършват по-предварителна заявка и с уговорен ден и  час за получаване на  Тел. 02 9831346.     Имейл  за поръчки: info@akkon-bg.com Е-магазин: http://eshop.asdbg.com/ .  ASD BG Team
rm_arrow прочети още
2020-03-17

  Уважаеми клиенти, с цел съобразаване с новите форсмажорни условия  и съхраняване вашето и на нашите служители здраве от 17.03.2020 всички търговски обекти на АККОН СД България ООД са  затворени за  клиенти на дребно до 29.03.2020 !   Продажби на едро ( за партньори)   ще се извършват по-предварителна заявка и с уговорен ден и  час за получаване в търговските ни обекти. Тел. 0878 906828 Павлов , 0879 535131 Томов   Плащанията на заявените стоки , ще се извършват авансово ( ако не е договорено друго) по сметка срещу издадена проформа или директна данъчна фактура и по изключение с наложен платеж.   Имейл  за поръчки: info@akkon-bg.com Е-магазин: http://eshop.asdbg.com/ Тел: 02 9831346  
rm_arrow прочети още
2019-07-12

Уважаеми клиенти , електронният магазин е затворен от 28.06.2019, поради стара технология и недостатъчна сигурност на даннитете. Всички данни на потребителите ще бъдат изтрити на 31.07.2019. Отворен е нов модерен е-магазин на адрес http://eshop.asdbg.com/ -заповядайте!
rm_arrow прочети още
2018 година и GERDA - Голяма Коледна новина

Уважаеми клиенти, вече повече от 20 години ние доставяме в България този върхов "Продукт", защитаващ успешно десетки хиляди домове и офиси срещу кражби и посегателства. Непознат до сега дълъг живот за подобни продукти и преживял доста опити за компрометирането му. Много популярен в криминалния свят (99% - всеки крадец знае, че, където има GERDA на вратата, времето за проникване е немотивитащо голямо) и по-малко популярен сред хората. Препоръчван от полицаи-криминалисти, ключари и сервизи при разбити, ограбени жилища, офиси и забравян месеци след инсалирането му. Забравян, защото е изключително непретенциозен откъм поддръжка и грижа за него. Забравян, защото хората свикват с него като нещо, което винаги служи вярно и не иска нито храна, нито вода. Забравят, защото "Те" - собствениците му - са спокойни за дома си, когато са далеч от него, а и той - "Продуктът" - по никакъв начин няма да им се представи и напомни съществуването си. И това е добре! Това означава, че няма пробиви, кражби и посегателства там, където пази GERDA - "Продуктът", а не "Кучето".

2018 година е деветата година, в която GERDA Sp. zo.o. влезе официално в България, изгради регистъра www.gerda.bg за оторизирани центрове за продажба и сервиз на "Продукта" и предаде на АККОН правата за поддръжка и сертификация на дилъри и сервизи на "Продукта". През 2018 г. ние ще благодарим на всички досегашни клиенти чрез новосъздадената система от ваучери за наша лоялност към тях. Тази наша благодарност е възможна за всички наши клиенти, положили усилия да прочетат "синята карта", и регистрират своя "Продукт" в регистъра. Всички те ще могат да заявят своя безплатен ваучер LVGT (Loiyal Voucer Gerda Tytan) през цялата 2018 г. Ще благодарим и на всички наши бъдещи клиенти, положили усулия да се запознаят със системата за сигурност на GERDA и защо е важно да регистрират своя "Продукт", с изпращане на ваучер LVGT до 24 часа след регистрацията. За всичките ни клиенти с регистрации на "Продукта" от 01.02.2018 г. ще предлагаме и ваучер EVGT (Exhange Voucer Gerda Tytan) за евтина  замяна на "Продукта" при загувен или откраднат ключ.

Хубава Коледа и "Безвзломна" 2018. Нека GERDA да ви пази!

 

GERDA&AKKON Team.