За нас|За контакти|Новини|Електронен магазин|Каталози|Услуги|Работа
НачалоНовини2018 година и GERDA - Голяма Коледна новина
2019-06-26

Уважаеми клиенти , електронният магазин е затворен от 28.06.2019, поради стара технология и недостатъчна сигурност на даннитете. Всички данни на потребителите ще бъдат изтрити на 31.07.2019. Отворен е нов модерен е-магазин на адрес http://eshop.asdbg.com/ -заповядайте!
rm_arrow прочети още
2019-06-26

На 13.06.2019 събирателно дружество АККОН се преобразува в ООД. Новото дружество " АККОН СД БЪЛГАРИЯ ООД съкратено изписване АСД БГ ООД приема всички активи и пасиви на АККОН СД.  
rm_arrow прочети още
2019-03-15

Уважаеми клиенти,  На 16.03.2019 г., офисът в кв. Павлово, ул. „Проф. Дочо Леков” №3 няма да работи – заповядайте в магазина ни на ул. „Св. Св. Кирил и Методий” №40. Телефонен номер за връзка: 0878 900 402.  
rm_arrow прочети още
2018 година и GERDA - Голяма Коледна новина

Уважаеми клиенти, вече повече от 20 години ние доставяме в България този върхов "Продукт", защитаващ успешно десетки хиляди домове и офиси срещу кражби и посегателства. Непознат до сега дълъг живот за подобни продукти и преживял доста опити за компрометирането му. Много популярен в криминалния свят (99% - всеки крадец знае, че, където има GERDA на вратата, времето за проникване е немотивитащо голямо) и по-малко популярен сред хората. Препоръчван от полицаи-криминалисти, ключари и сервизи при разбити, ограбени жилища, офиси и забравян месеци след инсалирането му. Забравян, защото е изключително непретенциозен откъм поддръжка и грижа за него. Забравян, защото хората свикват с него като нещо, което винаги служи вярно и не иска нито храна, нито вода. Забравят, защото "Те" - собствениците му - са спокойни за дома си, когато са далеч от него, а и той - "Продуктът" - по никакъв начин няма да им се представи и напомни съществуването си. И това е добре! Това означава, че няма пробиви, кражби и посегателства там, където пази GERDA - "Продуктът", а не "Кучето".

2018 година е деветата година, в която GERDA Sp. zo.o. влезе официално в България, изгради регистъра www.gerda.bg за оторизирани центрове за продажба и сервиз на "Продукта" и предаде на АККОН правата за поддръжка и сертификация на дилъри и сервизи на "Продукта". През 2018 г. ние ще благодарим на всички досегашни клиенти чрез новосъздадената система от ваучери за наша лоялност към тях. Тази наша благодарност е възможна за всички наши клиенти, положили усилия да прочетат "синята карта", и регистрират своя "Продукт" в регистъра. Всички те ще могат да заявят своя безплатен ваучер LVGT (Loiyal Voucer Gerda Tytan) през цялата 2018 г. Ще благодарим и на всички наши бъдещи клиенти, положили усулия да се запознаят със системата за сигурност на GERDA и защо е важно да регистрират своя "Продукт", с изпращане на ваучер LVGT до 24 часа след регистрацията. За всичките ни клиенти с регистрации на "Продукта" от 01.02.2018 г. ще предлагаме и ваучер EVGT (Exhange Voucer Gerda Tytan) за евтина  замяна на "Продукта" при загувен или откраднат ключ.

Хубава Коледа и "Безвзломна" 2018. Нека GERDA да ви пази!

 

GERDA&AKKON Team.