За нас|За контакти|Новини|Електронен магазин|Каталози|Услуги|Работа|Гаранции
НачалоНовиниAKKON SD - официален представител на KABA Gmbh Austria за България
2015-12-28

Уважаеми клиенти,информираме ви, че Централен офис и склад за 2015 г ще работи  с клиенти до 30 декември 15:30ч.През 2016 г. ще отвори на 11януари 9:30 ч .Магазинът ни  на ул.  "Св Св Кирил и Методий " № 31 за 2015г ще работи : 28,29,30 - 9:30 - 18:00ч , на 31 декември от 9:30 -13:00ч.  През 2016г. ще отвори от 04 януари 9:30ч
rm_arrow прочети още
2015-03-09

След 3 години на пазара в България, хидравличните АВТОМАТИ  за врати на  KABA group (швеицарски холдинг) се доказаха като най-надеждните маркови автомати.  В тази връзка АККОН и KABA group обявяваме  ПРОМОЦИЯ за повечето модели автомати за врати, и търсим нови партньори за дистрибуция.
rm_arrow прочети още
AKKON SD - официален представител на KABA Gmbh Austria за България

АККОН СД започва да внася HIGH SECURITY патрони /ключалки/ на марката GEGE /собственост на KABA/, а така и TOP SECURITY патрони KABA Expert и Penta. Ако при "Expert" нивото на сектретност е милиарди комбинации, то при "Penta" са билиони, брой - непостижим до скоро от механични системи. В комбинация с реална защита от чупене, изтегляне, пробиване АККОН гарантира отваряне единствено с ключ. И ако за GEGЕ копия на ключове ще се изработват само от оторизираните от АККОН сервизи със строга отчетност на заготовките, при KABA Expert има профил на ключа, направен специално за БЪЛГАРИЯ. Изработката на копие е толкова високо технологична, че в момента няма техническа възможност да се работят в България и при необходимост се изработват от KABA за около една седмица. Копие на ключ за ТОП МОДЕЛА KABA Penta не се изработва никъде по света освен от самата KABA, защото при модела 'Penta' профилът на ключа е уникален за всеки патрон. Моделите KABA се изработват без оскъпяване в големи и всевъзможни мастер системи. Възможен е ъпгрейд с електронни компоненти "system mehatronics". Чиповете се интегрират в ключа и патрона за всевъзможни решения за контрол на достъпа. Очаквайте до 15.06.2010г. представянето им на Българския пазар.