За нас|За контакти|Новини|Електронен магазин|Каталози|Услуги|Работа
НачалоНовиниAKKON SD - официален представител на KABA Gmbh Austria за България
2017-12-19

Уважаеми клиенти, вече повече от 20 години ние доставяме в България този върхов "Продукт", защитаващ успешно десетки хиляди домове и офиси срещу кражби и посегателства.
rm_arrow прочети още
2017-07-14

Специални отстъпки от 20% за всички продукти на GERDA плюс 20% отстъпка от цената за монтаж на GERDA TYTAN за периода 15.07 - 15.08.2017 г.
rm_arrow прочети още
AKKON SD - официален представител на KABA Gmbh Austria за България

АККОН СД започва да внася HIGH SECURITY патрони /ключалки/ на марката GEGE /собственост на KABA/, а така и TOP SECURITY патрони KABA Expert и Penta. Ако при "Expert" нивото на сектретност е милиарди комбинации, то при "Penta" са билиони, брой - непостижим до скоро от механични системи. В комбинация с реална защита от чупене, изтегляне, пробиване АККОН гарантира отваряне единствено с ключ. И ако за GEGЕ копия на ключове ще се изработват само от оторизираните от АККОН сервизи със строга отчетност на заготовките, при KABA Expert има профил на ключа, направен специално за БЪЛГАРИЯ. Изработката на копие е толкова високо технологична, че в момента няма техническа възможност да се работят в България и при необходимост се изработват от KABA за около една седмица. Копие на ключ за ТОП МОДЕЛА KABA Penta не се изработва никъде по света освен от самата KABA, защото при модела 'Penta' профилът на ключа е уникален за всеки патрон. Моделите KABA се изработват без оскъпяване в големи и всевъзможни мастер системи. Възможен е ъпгрейд с електронни компоненти "system mehatronics". Чиповете се интегрират в ключа и патрона за всевъзможни решения за контрол на достъпа. Очаквайте до 15.06.2010г. представянето им на Българския пазар.